تبلیغات
عرقیات کاشان - طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

شنبه 27 آذر 1395 11:01 ق.ظنویسنده : پدیده

 

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کوفته

مواد لازم :

سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) به مقدار لازم
برنج300 گر م
لپهیک فنجان
گوشت چرخ کرده150 گرم
پیاز سرخ شده4 تا 5 قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و آببه مقدار لازم

طرز تهیه :
برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.
بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.

گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به صورت گلوله توپی در آورید.

طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.

حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

بازگشت به صفحه دسته آشپزی و تغذیه

منبع : چهاردیواری جام جم


آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر