تبلیغات
عرقیات کاشان - طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان

یکشنبه 28 آذر 1395 04:10 ب.ظنویسنده : پدیده

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش

 

 

مواد لازم:

 

 

گوشت گوسفندی بدون استخوان750 گرم
بادنجان قلمی11-10 عدد
پیاز سرخ شده3 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط5-4 عدد
غوره بی دانهیك دوم فنجان
آبغورهیك دوم فنجان
رب گوجه فرنگینصف فنجان
نمك و فلفلبه قدر كافی

 

طرز تهیه:

گوشت را خرد كرده ، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وكمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكی داده، در كاسه آب نمك قرار می دهیم.

 

بعد از20 دقیقه آن را در آبكش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها كشیده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می كنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می كنیم.

 

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را كنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمك را نیز اضافه می كنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می كشیم. بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می كنیم. خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست كرد.

 

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنید كه بسیار خوشمزه خواهد شد.


آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر