تبلیغات
عرقیات کاشان - طرز تهیه پاستا لوله ای

طرز تهیه پاستا لوله ای

یکشنبه 5 دی 1395 02:12 ب.ظنویسنده : پدیده

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاستا لوله ای

طرز تهیه پاستا لوله ای

 
پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :

پاستا لوله ای 450 گرم
پنیر خامه ای600 گرم
پنیر موزارلا خرد شده450 گرم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز)900 گرم
پنیر پارمزان رنده شده1/4 فنجان

طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

منبع : beryooni.com


آخرین ویرایش: - -

 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر